Vetovoiman laista

Vuoden alku – Bellan muistolle
12.1.2016
Bellan elämästä
17.2.2016
Näytä kaikki

Vetovoiman laista

Uskon, että kaikki Luomakunnassa on yhtä. Olemme kaikki osasia suuresta kokonaisuudesta. Käsitykseni mukaan Ikuisen Valon lähde on osa tätä suurta kokonaisuutta. Tai pikemminkin me olemme osia siitä. Tuota puhdasta Valoa voi kutsua vaikkapa Jumalaksi. Niin teenkin toisinaan. Minun Jumalani on kaikkialla. Ihan. Siis luonnossa, eläimissä ihmiskunnassa, ihan kaikessa. Ilman Jumalaa ei ole elämää. Elämä itse on Jumala, puhdasta energiaa ja me olemme osia siitä.

Kun mietin Jumalaa, ja sitä, että olemme sen osasia, niin väistämättä tulee mieleeni, että jossakin on vielä lisäksi se Jumala, joka on täysin puhdasta Rakkautta eli ALKULÄHDE, josta me voimme ammentaa absoluuttista totuutta. Mutta koska tieto tulee meidän epätäydellisen persoomnamme läpi, ei se enää ole absoluuttista. No olkoon! Jokainen voi suodattaa sitä. Jokaisella on pääsy tietoon. Korkein minämme on yhteydessä Alkulähteeseen. Meillä jokaisella on tieto sydämissmme. Jokainen voi tarkistaa tietonsa yhdistymällä Alkulahteeseen. Ei huolta, jos meillä on eri näkemyksiä. Olemme keränneet tietoa omaan tietopankkiimme elämiemme ajan. Peilaamme siihen kaikkea. Tämä riittänee esipuheeksi. Joku voi kysyä, miten yhdistyä Alkulähteeseen. Siihen on olemassa lukuisia oppaita. En puutu tässä siihen.

Hyllyssäni lojui muutaman vuoden ajan kirja: Pyydä niin saat. Se ei erityisemmin kiinnostanut, koska ajattelin tietäväni asian. Totesin vain, että niinhän se on. Tietysti saa, kun pyytää. Näinhän olemme oppineet. Johan raamatussakin sanotaan: Anokaa, niin teille annetaan.

Olin antamassa kirjan lahjaksi, kun aloin selailla sitä. Voi hitsi. Täähän kannattaa lukea. Niinpä ahmin sitä koko viime syksyn. Kirjan ovat kirjoittaneet Esther ja Jerry Hicks. Kirja sisältää Abrahamin opetuksia. Abraham on henkimaailmassa ja hänen puheensa on kanavoitua. Abraham sanoo olevansa jatkuvassa yhteydessä Alkulähteeseen.

Useille ihmisille on tuttua, että on mahdollista saada kaiken mitä pyytää. Vain harvojen kohdalla se toteutuu. MIKSI???? Abrahamin mukaan koko Maailmankaikkeus perustuu VETOVOIMAN lakiin. No, sekin on varmasti tuttua, että luomme ajatuksillamme, että olemme jokainen luojia. Mutta, olemmeko perillä Vetovoiman laista. Vetovoimanlain mukaan samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista. Käytän tässä kirjoituksessani Vetovoiman laista lyhennystä VV. VV on eräänlainen Universumin johtaja, joka pitää huolen siitä, että toisiinsa sopivat ajatukset järjestäytyvät yhteen. Saat mitä ajattelet, halusitpa tai et. Tosin, ONNEKSI, luominen vaatii intensiivistä ajattelua. On meidän onnemme, ettemme varsinaisesti luo joillakin huitaistuilla, epämääräisillä ajatuksillamme. Huh! Mikä sillisalaatti tämä maailma olisikaan, jos se toimisi niin. No just, eipä tää taida kaukana olla, mut enivei.

KOLME ASKELTA, JOIDEN AVULLA VOIT OLLA, TEHDÄ TAI SAADA MITÄ IKINÄ HALUAT

* Vaihe 1 (sinun tehtäväsi): sinä pyydät.
* Vaihe 2 (ei sinun tehtäväsi): vastaus annetaan.
* Vaihe 3 (sinun tehtäväsi): annettu vastaus on otettava vastaan tai sallittava (sen on annettava tapahtua).

Vaihe 1 tapahtuu usein aivan luonnostaan, spontaanin ajattelumme tuloksena. Toki voimme sen tehdä tietoisesti, keskittymällä intensiivisesti, mikä tietysti on voimakkaampaa luomista.

Vaihe 2 on Aineettomalle kuuluva tehtävä. Pyyntöihimme vastataan, Abrahamin mukaan AINA, heti välittömästi. Siis Maailmankaikkeus vastaa meille aina heti. Jos pyydämme jotain sellaista, mitä ei ole vielä olemassa Maailmankaikkeudessa, luomme sitä yhdessä Jumalvoimien kanssa. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin Maailmakaikkeus haluaa laajentua kaiken aikaa. Se toivoo, että käyttäisimme luovuuttamme ja yhdessä laajentaisimme koko Universumia.
No, miksi ihmeessä asiat eivät toteudu? Tätä valittavat monet.

Vaihe 3. Sallit sen tapahtua. Siinäpä se. Monet yrittävät vieläpä väittää, että ilman muuta sallivat sen tapahtuvan, jopa suorastaan odottavat sen tapahtuvan. Mutta siihen se vain tyssää. Pitää kiinnittää huomio siihen mitä haluaa, eikä sen puutteeseen. Olen seurannut ihmisiä vuosikausia monessakin mielessä, etupäässä siksi, että haluan oppia ymmrtämään Maailmankaikkeuden lakia ja sen toimivuutta. Alan olla Abrahamin kanssa samaa mieltä, miksi jutut ei toimi. Ihmiset eivät usko luomiseensa. He eivät usko pyyntöihinsä. He luovat kesken aikomiensa luomistöiden kosolti epäuskoa ja puutetta, eli kaikkea muuta kuin jonakin kirkkaana hetkenä ajateltua hyvää elämää. MIKSI???????

Syitä voi olla monia. Esimerkiksi Karman laki. Paitsi tässä uudessa ajassa Karman lain ei tarvitsisi enää vaikuttaa elämäämme, mutta se onkin jo toinen juttu. Ehkä joku kaikesta huomlimatta haluaa kokea tässä elämässä puutetta, vaikkapa aiempien ylellisten elämien vastapainoksi. Ja, kun on väsynyt puutteeseen, salaa toivoo parempaa elämää, mutta ei kykene, uskaltaudu luomaan sitä. Kun on elänyt vuosikausia puutteessa, niin puute on päällimmäinen ajatus.
Se mitä ajattelemme voimakkaamin, toteutuu. Ei ole ihan helppoa repäistä itseään irti vuosikausien ajattelusta, mutta jos haluaa parempaa elämää, niin on pakko muuttaa ajatteluaan. Kaikki on värähtelyä. Erilainen ajattelu värähtelee erilailla. Meidän korkein itsemme on puhdasta värähtelyä. Maailmankaikkeus vastaaa meille puhtaana värähtelynä. Vastaanottimemme pitää värähdellä samalla sfäärillä. Siinä se juttu on. Mikäli emme värähtele samalla taajuudella Maailmakaikkeuden kanssa, emme saa pyytämäämme.

Ote kirjasta: Pyydä niin saat: ”Muistathan, että koska olet puhtaan, positiivisen Aineettoman energian jatke, tunnet olosi sitä paremmaksi mitä paremmin värähtelysi on sopusoinnussa todellisen itsesi kanssa. Kun esimerkiksi arvostat jotakin, värähtelysi täsmäävät todellisen itsesi kanssa. Kun rakastat jotakuta (tai itseäsi), ovat värähtelysi täysin yhtenevät oman todellisen itsesi kanssa. Mautta jos etsit virheitä itsestäsi tai muista, lähetät sillä hetkellä värähtelyä joka on ristiriidassa sen kanssa, kuka todella olet. Silloin tuntemasi kielteinen tunne ilmoittaa, että olet ilmentänyt vastustusta ja ettet salli täyttä, puhdasta yhteyttä fyysisen itsesi ja Aineettoman itsesi välillä.”
”Tunteesi toimivat lakkaamatta merkkinä siitä, missä määrin sallit tai vastustat yhteyttä.”

Siis aina, kun vastustamme, luomme vastustusta. Epäilyksillä, peloilla ja vastustuksella mitätöimme ne ihanat positiiviset hyvän elämän luomuksemme. Olen ymmärtänyt, että se miksi emme saa pyytämäämme, johtuu vain siitä, että suuremman osan ajasta, ensiluomisestamme lähtien (vaikkapa aineellisen hyvän saapumisesta elämäämme) ajattelemme voimallisemmin puutetta. Olen huomannut sen monissa ihmisissä. Kuinka moni onkaan lausunut: siihen minulla ei ole varaa. No silloin tietysti luo puutetta. No, jos ei ole varaa, puuttuu elämästä se mihin ei ole varaa. Siihen saatetaan lisätä vielä: en sitä tarvitsekaan. No jos et tarvitse, älä sano, ettei siihen ole varaa, vaan ettet halua, tarvitse tai muuta vastaavaa. Jos johonkin ei ole varaa, silloin se puuttuu elämästä.

Kiitollisuus on mahtava tunne. Se on hyvä perusta uusille luomuksille. Tunteitamme ei sovi väheksyä lainkaan, nehän ohjaavat meitä elämässämme.

Joka tapauksessa Pyydä niin saat, on kirja joka opettaa meitä luomaan ja luottamaan luomuksiimme. Se on psykologisesti rakennettu jatkuvine toistoineen, joka samalla puhdistaa ”kovalevyämme” ja lataa sinne positiivisempaa ajattelua. Me olemme ympristömme tuote ja historiamme vaikuttaa nykypäiväämme ja ajatteluumme. Kaiken voi muuttaa, mutta se ei käy käden käänteessä. Ajatusten muuttaminen vaatii työtä, mutta se työ kannattaa. Jokainen meistä vaikuttaa Maailmankaikkeuteen ja maapallon oloihin, siis nykyhetkeen. Miten sinä haluat vaikuttaa siihen? Luotaisiinko enemmän positiivisuutta, Valoa ja Rakkautta maapallolle????

Näin tältä Saralta ystävänpäivänä armon vuonna 2016

Planeetan Aarteita
Planeetan Aarteita
Ai millainenko olen? No tietysti viehättävä, ihana Jumalatar. Maalaan, kirjoitan, ompelen vaatteita ja lausun runoja. Katselen ihmisten sieluja silmien kautta ja opettelen välittämään jokaisesta. Rakastan kaikkea kaunista elämässä ja pyrin itsekin luomaan sellaista. Pyrin auttamaan lähimmäisiäni, muun muassa tekemällä erilaisia hoitoja. Ja kuuntelen - itseäni ja sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *