Saralandia

Säästäkäämme luontoa
8.2.2017
Markkulandia
10.2.2017
Näytä kaikki

Saralandia

Tervetuloa Saralandiaan kaikki, jotka Rakastavat. Melkein kaikkea. Siis hyvää. Jotka rakastavat rauhaa, kauneutta, viisautta, hyvyyttä ja yleensä ELÄMÄÄ.

Itse opettelen rakastamaan pyyteettömästi. Pyrin kanavoimaan Valoa ja Rauhaa Maaplaneetalle. Opettelen ymmärtämään ihmisiä ja asioita. Yritän olla tuomitsematta. Mutta entä realismi, terve kritiikki, hyvän ja huonon erottaminen, yleensäkin suhtautuminen asioihin. Heitetäänkö kapuloita rattaisiin, vai söhitäänkö muuten vain ampiaispesiä. Miten voimme muuttaa maailmaa paremmaaksi??? Toisia emme voi muuttaa, vain itsemme. Ovien availeminen, pysähdyttäminen, pieni tönäisy liialliseen itseriittoisuuteen voi olla ekoteko. Itsekunkin on hyvä välillä pysähtyä peilin eteen. Kannattaa tarkastella asioita laajemmin. Ei pidä jumittua yhteen näkemykseen. Asioilla on aina monta puolta. Ja jokainen olemme erlaisia. Meillä jokaisella on erilaiset juuret, erilaiset geenit.

Geeneistä puheen ollen, muistan eräältä vuosien takaiselta hoitokurssilta mieleen painuvan tapahtuman. Geeniperimäähän pidämme pyhänä, muuttumattomana. Sen taakse on hyvä vetäytyä, piiloutua. Ei tarvi ottaa vastuuta, kun voi syyttää sukujuuria.

No joo. Eräs kurssilainen kertoi, että hänen isän suvussa oli reumaa ja äidin suvussa sydäntauteja. Hän kertoi olleensa uskollinen molempien suvuille ja otti molemmat. Oli monta vuotta hyvin huonossa kunnossa, kunnes päätti: NYT RIITTÄÄ. Tahdon voimalla hän päätti irtautua molemmista sukuketjuista ja sairauksista ja parani täysin. Oli jo monet vuodet elänyt ihan tervettä elämää.

Heureka, ajattelin minä. Tuopa oli hyvä tieto. Siis ajattelu, tahdon voima on voimakkaampi kuin geeniperimä. Meillä on oikeus ja mahdollisuus katkaista huonot perimämme. Skeptikko sanoo, ei voi. Niin sanoi minun yksi ystävänikin. Hän sanoi, joka kaikki tietää, että sillä naisella ei ole niitä sairauksia ollutkaan. Te, älkää tulko Saralandiaan, ettei epidemia tartu. Toinen ystäväni kertoi sairastuneensa rintasyöpään. Parani, kun alkoi juoda soodavettä ja jätti sokerin pois. Sillä ei syöpää ollutaan, sanoi ystäväni, vaikka lääkäri oli diaknosoinut sen. Pahuksen kaikki tietävät. He ovat joskus aika raskasta seuraa. Yritän ymmärtää heitäkin. Kun on huono itsetunto, täytyy yrittää päteä jollain lailla. Ja, kun minä tiedän kaiken, olen sinua parempi. Sananlasku taas sanoo: ”Parempi olla onnellinen kuin oikeassa”. Se on minun mottoni.

Onko ehdotonta totuutta? Luulen, että totuus näyttäytyy erilaisina eripuolilta katsottuna. Onko ihmiskunnalla vimma etsiä ehdotonta totuutta? Uskonnot kiistelevät jumalistaan. Ihmisiä teljetään ja tapetaan Jumalan pilkasta. Se, mitä itse olen pitkän elämäni aikana oppinut Jumalasta, en usko, että Hän loukkaantuu mistään. Hän, joka on luonut meidät, on kaikkialla, on suuri ja pyhä ja mitä kaikkea Hänestä sanotaankaan, miten niin voisi loukkaantua. Hän joka on luonut meidät tällaisiksi, epätäydellisiksi, jos loukkaantuisi omista luomuksistaan, niin —– sanoisin, että Hän silloin olisi epäonnistunut luomistyössään. Ei, niin ei voi olla. ”Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen”. ja jos joku nyt piirtää vähän vinksahtaneita kuvia muka jumalasta, niin itseasiassa ihminen piirtää itseään. Minä luulen, että Jumala nauraa niitä. Ei niille, vaan niitä. Älkäämme sen tähden tappako toisiamme.

Olkoon Saralandia suvaitsevaisuuden Landia. Yhteisöllisyyden Landia. Yhdessäkasvamisen Landia.

Näin tältä Saralta tänään armon vuonna 2017 talviauringon paistaessa pirtteihin.

Planeetan Aarteita
Planeetan Aarteita
Ai millainenko olen? No tietysti viehättävä, ihana Jumalatar. Maalaan, kirjoitan, ompelen vaatteita ja lausun runoja. Katselen ihmisten sieluja silmien kautta ja opettelen välittämään jokaisesta. Rakastan kaikkea kaunista elämässä ja pyrin itsekin luomaan sellaista. Pyrin auttamaan lähimmäisiäni, muun muassa tekemällä erilaisia hoitoja. Ja kuuntelen - itseäni ja sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *