Anastasian mysteeri

Anastasia – aikamme profeetta
12.10.2014
Vuoden alku – Bellan muistolle
12.1.2016
Näytä kaikki

Anastasian mysteeri

Ultra-lehti 10/2014 s.16-18 Anastasian mysteeri.
Teksti Sara Tompuri, maalaukset Arsen Kljan.

”Anastasia – Guru, Avataara, profeetta, meedio, näkijä vai parantaja?”

– Olen vain nainen, ihan tavallinen nainen, hän sanoo itse.

Siperian taigalla asuvalla Anastasialla on herkkyys olla yhteydessä koko maailman kanssa. Tuo nainen muuttaa maailmaa omalla olemuksellaan. Sitähän me teemme kaikki, mutta mihin suuntaan haluamme maailman muuttuvan?

Loppukesällä 2013 sain käteeni Vladimir Megren kirjoittaman kirjan Anastasia. Siitä alkoi kiehtova seikkailu Anastasian kanssa. Luettuani kirjan aloin pohtia, mistä tätä saa ja selvisi, että kirjalla oli jo jatkoa melkoisesti. Kirjoja oli kirjoitettu kymmenen ja niitä oli suomennettu 6 kirjaa. Hankin heti kaikki suomennokset ja otin niitä myyntiinkin. Koin sanoman levittämisen tärkeäksi. Ahmin kirjoja minkä ehdin ja annoin sen sanoman ravita sieluani.

Anastasian sanoma meni suoraan sydämeeni. Meillä jokaisella on alku­ perämme vuoksi kaikki tieto sisällämme, minkä myös Anastasia vahvistaa. Meillä on totuus sydämissämme. Oma sydämemme kertoo myös mikä on totta. Senhän jo tiedämmekin, että kaikki asiat tulevat elämäämme omalla oikealla ajallaan.

Tämän päivän kiireinen, stressaantunut ihminen ei helposti kuule sydämen ääntä. Vuosisadat, ehkä jopa vuosituhannet ovat kuljettaneet ihmisiä pois totuuden lähteestä ja luonnollisesta tavasta elää. Nyt elämme aikaa, jollain tapahtuu paluu todelliseen itseemme. Olemme löytämässä selkeämmin Luojan itsestämme.

Jumala on mies ja nainen

Kaikkina aikoina on ollut ”Taivaan lähettiläitä”, jotka ovat johdattaneet ihmisiä Ikuisen lähteen juurelle, mutta aika, johon nyt olemme astuneet mahdollistaa sen ihan uudella tavalla. Olemme siirtyneet Vesimiehen aikaan, eli femiiniseen aikakauteen. Meissä kaikissa tulee nyt voimakkaammin esiin oma naisellinen puolemme. Koska me olemme mies ja nainen samassa kehossa on hyvin oletettavaa, että Jumala, joka loi ihmisen omaksi kuvakseen, on myös mies sekä nainen.

Oletko tottunut ajattelemaan Jumalaa miehenä? Minä olen. On kautta aikojen puhuttu Isä-Jumalasta ja Herra sinun Jumalasi… Miksi? Onkohan meitä huijattu? No, mahdollisesti Isä-Jumala-nimitys on laitettu liikkeelle miehisen aikakauden vallitessa, kun miehet johtivat maailmaa ja sanelivat säännöt, esimerkiksi Kalojen aikakaudella. Vanhoissa kirjoituksissa vilahtaa myös Äiti-Jumala Sofia. Sofia tarkoittaa viisautta. Nyt tällä uudella vuosituhannella Äiti-Jumala ilmentää itseään voimakkaammin ja tuo tietoisuuteemme Jumalan naisellista olemuspuolta. Hän kutsuu itseään Sofiaksi.

Tänä aikana, kun asiaa pohtii, olisi suorastaan epäkunnioittavaa ihmistä kohtaan, jos Jumala olisi valinnut itselleen vain toisen olemuspuolen. Enpä usko, että Hän olisi ajatellut niin epätäydellisesti. Ja olisiko Hän näin olleen edes pystynyt Luomaan täydellistä ihmistä, jossa on molemmat puolet?

Nyt fyysisessä maailmassamme elää vahvoja hengentien naisvaikuttajia, kuten Äiti Amma ja Äiti Meera, sekä monia muita henkisiä opettajia esimerkiksi Intiassa. Itse luen Anasta­ sian samaan kategoriaan. Hänen elämänsä vain poikkeaa suuresti muiden opettajien elämästä, sillä hän elää lähes erakkona metsän keskellä mahtavien seetripuiden suojassa. Käsitykseni mukaan hän on antanut opetuksiaan suoraan ihmiskunnalle vain näiden Megren kirjoittamien kirjojen kautta. Tavalliselle epäilevälle ihmiselle Megren kaltainen skeptikko (jota hän aluksi ilmensi) luo ehkä hyvää arkiturvallisuutta epäillessään aluksi lähes kaikkea niin sanottua yliluonnollista. Mutta yhtä kaikki, kirjojen lukunautinnot, joita on lähes kaiken aikaa koko kirjasarjassa, päihittivät mennen tullen muutamat jankkaamiset.

Anastasia on mielestäni hyvin vahva Jumalainen prinsiippi. Selvästi Hän on tullut auttamaan ihmiskuntaa nousemaan uudelle tasolle. Nyt Anastasia johdattaa meitä myös ”oikein” elämiseen, jopa niin yksityiskohtaisesti, kuin miten mehiläispesät tulee rakentaa ja asettaa. Anastasialla on neuvo kaikkeen, mitä Vladimir on häneltä kysynyt.

Jokaiselle hehtaari maata

Anastasian näkemys on, että jokaisella ihmisellä tulisi olla 1 hehtaari maata, johon hän asumuksensa rakentaa. Vesi-elementti on hyvin tärkeää ja hän suositteleekin maa-alueelle kaivettavan lammen, ellei tontti ole veden äärellä. Osalle maa-aluetta istutetaan puutarha ja kasvimaa. Osassa maata on pieni metsikkö. Tonttia ympäröivä aita tulee olla kasvavaa. Näin sitä ei tarvitse huoltaa juurikaan. Anastasian mukaan koko maa-alue on hyvin helppohoitoista, mikäli kaiken istuttaa oikein. Kasvit huolehtivat muun muassa lannoittamisen.

Trendimme on nykyään, että iäkkäämmät ihmiset luopuvat maapaikoistaan ja pakkautuvat kerrostaloihin. Eivät muka jaksa hoitaa maa-alueita. Nyt, kun olen lukenut Anastasian ajatuksia, näyttää pikemminkin siltä, että juuri iäkkäämmät ihmiset tarvitsisivat maan ja kasvien voimaa pysyäkseen terveinä. Anastasian unelmissa kotitila t siirtyvät lapsille ja hän näkeekin luonnollisena muun muassa vanhempien hautaamisen kotitilalle, missä sujuvasti yhdytään maan kiertoon ja lannoitetaan maata ja annetaan voimaa uusille asukkaille.

Suosittelen tutustumista Anastasian oppeihin tänä aikana, kun koko maailma velloo ja Eurooppa nitisee liitoksissaan. Ehkäpä lähdemme elämään Anastasian oppien mukaan ja rakennamme uudenlaisen, Anastasian uneksiman maailman. Uneksikaamme mekin sellainen: Paratiisi maan päälle. Itse olen saanut vision jo useita vuosia sitten, että minun tulisi edesauttaa ekoyhteisön rakentumista. Olemme sitä jo pitkään viritelleet ja yrittäneet synnyttää. Aina on tullut jokin este. Nyt, luettuani nämä Megren kirjat palikat alkoivat asettua paikoilleen. Ikään kuin puuttuvat palat olisivat löytyneet.

Koen vahvasti Anastasian unelmat myös omikseni. Tuo uudenlainen, lähes omavarainen yhdyskunta voisi toimia ”maailman pelastajana”. Näen omavaraisuuden tärkeänä tänä aikana. Mikä olisi parempaa ravintoa kuin oman maan yrtit ja hedelmät. Ja saadaanko niitä enää kohta muualta? Entä säilyttäminen ja kuljetuskustannukset, mitkä ovat melkoiset varsinkin tuontituotteilla – miten ne istuva tekoajatteluumme?

Anastasian rukous

Megren kautta Anastasia opastaa meitä yksityiskohtaisesti asumustemme tekemisessä. Megre mietti myös Anastasian suhdetta Jumalaan ja rukoilemiseen.

– Sanohan, Anastasia, käännytkö itse koskaan Jumalan puoleen rukouksellasi?
– Käännyn toki, kuului hänen vastauksensa.
– Lausuisitko minulle rukouksesi?
– En voi lausua sitä sinulle, Vladimir, kuului hänen vastauksensa. Rukoukseni on tarkoitettu Jumalalle.
– Olkoon sitten vaikka Jumalalle, olen pelkkänä korvana.
Anastasia nousi ylös, levitti kätensä, käänsi minulle selkänsä ja lausui ensimmäiset sanansa. Ne olivat tavallisia rukouksessa käytettäviä sanoja, mutta… yhtäkkiä kaikki sisälläni alkoi vavista ja kuohua. Hän lausui sanansa aivan eri tavalla kuin me rukoillessamme. Hän puhui niin kuin me puhuisimme rakkaalle ystävällemme, läheisellemme. Hänen puheensa oli elävää ja sointuisaa ja tunteiden täyttämää. Siinä oli kiihkoa, iloa ja epätoivoista riemua. Oli kuin Anastasian vierellä olisi ollut Hän, jolle nuo kiihkeät sanat oli osoitettu:
– Isäni, joka olet kaikkialla läsnä!
– Kiitos sinulle elämämme valosta.
– Kiitos kirkkaan Valtakuntasi olemassaolosta täällä maan päällä.
– Kiitos rakastavasta tahdostasi. Hyvyys vallitkoon kaikkialla…

Rukouksen aikana Anastasia oli vahvasti yhteydessä kaikkeen ympärillään olevaan. Vladimir koki tilanteen hyvin vahvana ja kirkkaan Valon ympäröivän Anastasian. He keskustelivat rukouksesta laajemmin ja Anastasia kertoi, että Isä Jumala puhu u kaikkien rukoilevien kanssa ja vastaa jokaisen rukoukseen. Vladimirin tivatessa Jumalan puhetta ja vastauksia lopulta Anastasia alkoi tulkita Jumalan puhetta Vladimirille. Se oli hyvin henkilökohtainen, koskettava ja sai Vladimirin kohoamaan muihin sfääreihin. Mikä kuitenkin sai epäilevän Megren spekuloimaan tapahtunutta jälkeen­ päin puolelta ja toiselta.

Anastasia pystyy olemaan yhteydessä mihin vain. Hän ottaa yhteyttä säteensä avulla, sanoo katselevansa sammoin kuin me katsomme televisiosta kuvia. Anastasian mukaan meillä kaikilla on samanlainen säde, jonka olemme syntymässämme saaneet. Ja me kaikki voimme oppia käyttämään sitä.

Kun Anastasia suuntaa säteensä johonkuhun ihmiseen hän valaisee tätä näkymättömällä valolla ja lahjoittaa tunteensa, pyrkimyksensä hyvään ja valoisaan. Kuitenkin hän sanoi Vladimirille:

Ei, ei, älä luule, että sekaannun ihmisten psyykeen, että pakotan Sielun ja järjen johonkin. Ihminen on vapaa ottamaan tai jättämään siinä määrin, kuin nuo tunteet häntä miellyttävät ja ovat lähellä hänen sieluaan ja kuinka paljon hän kykenee sisällyttämään noita tunteita itseensä. Silloin hän tulee myös ulkoisesti valoisammaksi ja säteilevämmäksi ja hän paranee kaikista sairauksista joko täysin tai ainakin osittain.

Elämän ihmeitä

Nämä kaikki 7 kirjaa, jotka olen lukenut, ovat täynnä elämän ihmeitä, toinen toistaan upeampaa oppia, joten minulla on vaikeus valita mitä tuon tässä esille. Vain lukemalla kirjat pääset täydemmin Anastasian ihmeelliseen maailmaan.

Vladimir Megrestä muutama sana. Siperialainen liikemies, joka omasta mielestään ei osannut kirjoittaa lainkaan, on nyt maailman kuulu kirjailija. Mutta kuten hänen luonteeseensa kuului, hän toi osaamattomuuttaan kirjoittamiseen esille lukuisat kerrat. Anastasia kerta kerran jälkeen vakuutti, että kirjoittaminen alkaa sujua, ja että lopulta koko ihmiskunta lukee niitä. Sattuma vai sielun polku, että nämä kaksi ihmistä kohtaavat ja siitä kehkeytyy uskomaton tarina, niin tunteiden kun Kosmisen tiedonkin kannalta. Mitä kaikkea siitä syntyy?

Upea valkoinen laiva lipuu pitkin Ob-jokea. Joen varrella, pienten kylien ja suurten seetripuiden varjossa odottaa uskomaton tarina niin liikemies Megreä kuin meitä kaikkia.

Anastasia sanoo laittaneensa näihin Megren kirjoittamiin kirjoihin koodin, joka kohottaa tietoisuuttamme. Koodin salaisuutta en ole ratkaissut, mutta olen selvästi tuntenut kohottavan vaikutuksen.


Lataa PDF-tiedosto

Planeetan Aarteita
Planeetan Aarteita
Ai millainenko olen? No tietysti viehättävä, ihana Jumalatar. Maalaan, kirjoitan, ompelen vaatteita ja lausun runoja. Katselen ihmisten sieluja silmien kautta ja opettelen välittämään jokaisesta. Rakastan kaikkea kaunista elämässä ja pyrin itsekin luomaan sellaista. Pyrin auttamaan lähimmäisiäni, muun muassa tekemällä erilaisia hoitoja. Ja kuuntelen - itseäni ja sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *