Anastasia – aikamme profeetta

Anastasian mysteeri
3.11.2014
Näytä kaikki

Anastasia – aikamme profeetta

Anastasia

Hengen ja Tiedon messut Helsingissä 11.-12.10.2014.
Luento Sara Tompuri rajatieto.fi Messulehti 2014

”Anastasia – aikamme profeetta”

Olen pitkän henkisen tieni aikana lukenut lukuisia vahvoja hengen kirjoja, joista olen ammentanut elämääni viisautta. Löydettyäni Vladimir Megren kirjoittaman kirjasarjan: ”Siperian soivat seetripuut”, joka kertoo Anastasian elämästä ja hänen opetuksistaan, jouduin toteamaan: mikään aiemmin lukemani teksti ei ole vaikuttanut minuun yhtä vahvasti.


Anastasia asuu Siperian taigalla metsässä lammen rannalla ja on tullut minulle hyvin läheiseksi. Anastasia on puhtaudessaan ja voimakkuudessaan näyttänyt minulle kosmisia lakeja ihan uudella tavalla. Hänellä on näkemys tämän ajan ihmisille siitä, miten meidän tulisi elää. Kirjoista löytyy seikkaperäiset ohjeet muun muassa miten meidän tulee rakentaa asumuksemme, jotta elämämme olisi mielekästä ja tarkoituksenmukaista. Ihminen on osa luontoa, luomakuntaa. Luonnosta me saamme voimaa, ja Luojamme puhuu meille myös luonnon kautta. Megren kautta Anastasia opastaa meitä yksityiskohtaisesti asumustemme tekemisessä.

Kun loppukesällä 2013 sain käteeni Vladimir Megren kirjan ”Anastasia”, alkoivat monet asiat loksahdella kohdalleen. Tietyt asiat, jotka vielä lepattivat tuulessa, löysivät uusia muotoja ja täydentyivät.

Anastasian sanoma meni suoraan sydämeeni. Meillä jokaisella on alkuperämme vuoksi kaikki tieto sisällämme, minkä myös Anastasia vahvistaa. Kun kuulemme herkin korvin, eli sydämellämme, niin kuulemme Kaikkeuden äänen. Nimittäkäämme sitä Luojaksi, Jumalaksi, Ikuiseksi Valoksi tai miksi vain. Nimellä ei ole väliä. Meillä on totuus sydämissämme. Kun kuulemme tai luemme jotain, meidän oma sydämemme kertoo, onko se totta.

Varokaamme järkeä ja mieltä, jotka häsläävät siinä välissä. Usein ne estävät meitä kuulemasta todellisuutta. Tämän päivän kiireinen, stressaantunut ihminen ei helposti kuule sydämen ääntä. Vuosisadat, ehkä jopa vuosituhannet ovat kuljettaneet ihmisiä pois totuuden lähteestä ja luonnollisesta tavasta elää. Nyt Anastasia johdattaa meitä uudelleen ”oikein” elämiseen, jopa niin yksityiskohtaisesti, kuin miten mehiläispesät tulee rakentaa ja asettaa. Anastasialla on ollut neuvo kaikkeen, mitä Vladimir on häneltä kysynyt.

Olen lukenut Siperian soivat seetripuut -kirjasarjasta seitsemän kirjaa kahteen kertaan ja olen vakuuttunut ja vaikuttunut Anastasian elämästä. Minulla on häneen tai hänellä minuun vahva yhteys. Hän on muunmuassa lämmittänyt syksyn viileän veden, niin että olen pystynyt uimaan siinä pitkän aikaa. Vai onko hän lämmittänyt minua säteellään, niin että kylmä vesi ei kangistanut? Yhtä kaikki, mutta jotain hän teki ja sanoi epäröidessäni: 

Kyllä pystyt uimaan.

Itse hän ei kutsu itseään profeetaksi. Hän sanoo olevansa ihminen, tavallinen nainen. Kuitenkin hän pystyy olemaan yhteydessä mihin vain ottamaan yhteyttä mihin vain säteensä avulla. Hän sanoo, että katselee sillä samoin kuin me katsomme televisiosta kuvia. Anastasian mukaan meillä kaikilla on samanlainen säde, jonka olemme syntymässämme saaneet. Ja me kaikki voimme oppia käyttämään sitä.

Anastasia sanoo myös, että hän on asettanut Megren kirjoittamiin kirjoihin koodin, joka kohottaa tietoisuuttamme. Olen huomannut sen.

Pidän tärkeänä tutustumista Anastasian oppeihin tänä aikana, kun koko maailma velloo ja Eurooppa natisee liitoksissaan. Ehkäpä lähdemme elämään Anastasian oppien mukaan ja rakennamme uudenlaisen, Anastasian uneksiman maailman. Uneksikaamme mekin sellainen. Paratiisi maan päälle. Anastasia suuntaa säteensä johonkuhun ihmiseen, valaisee tätä näkymättömällä valolla ja lahjoittaa tälle tunteensa, pyrkimyksensä hyvään ja valoisaan. Silti hän sanoi Vladimirille:

Ei, ei, älä luule, että sekaannun ihmisten psyykeen, että pakotan Sielun ja järjen johonkin. Ihminen on vapaa ottamaan tai jättämään siinä määrin, kuin nuo tunteet häntä miellyttävät ja ovat lähellä hänen sieluaan ja kuinka paljon hän kykenee sisällyttämään noita tunteita itseensä. Silloin hän tulee myös ulkoisesti valoisammaksi ja säteilevämmäksi ja hän paranee kaikista sairauksista joko täysin tai ainakin osittain.

Anastasiasta ja hänen opeistaan enemmän luennollani.

Lataa PDF-tiedosto

Planeetan Aarteita
Planeetan Aarteita
Ai millainenko olen? No tietysti viehättävä, ihana Jumalatar. Maalaan, kirjoitan, ompelen vaatteita ja lausun runoja. Katselen ihmisten sieluja silmien kautta ja opettelen välittämään jokaisesta. Rakastan kaikkea kaunista elämässä ja pyrin itsekin luomaan sellaista. Pyrin auttamaan lähimmäisiäni, muun muassa tekemällä erilaisia hoitoja. Ja kuuntelen - itseäni ja sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *